VÄLKOMMEN TILL EQUMENIAKYRKAN

Vi delar i höst och i fortsättningen ut programbladet till alla hushåll. Med det vill vi visa, det vi alltid har varit och är – en öppen kyrka

Det blå huset/kyrkan, vill vara den platsen, där du vid varje besök mötermänniskor som ser dig, hälsar på dig och byter några ord.

Tanken är att du som medmänniska, ska bli tagen på allvar med din verklighet och med det liv du lever.

Du får ta allt i din takt.Här finns inga givna mönster, som du måste passa in i. Vi människor är både lika och olika.

Vi kan brottas med samma frågor, men vi gör det kanske på olika sätt. Det ska alltid finnas utrymme för detta.

Kyrkan vill vara den platsen, där du tillsammans med andra, får andas ut och vara dig själv. Vi behöver varandra i livets alla förhållanden. Vi är alla människor med fel och brister men också med gåvor och förtjänster.

Håll utkik efter när ALPHA-kursen startar. Det är en fin möjlighet att lära sig mer om vad kristen tro är, äta gott tillsammans och ställa sina frågor i en trygg miljö med fin gemenskap.

Vi har gudstjänster i olika former och på olika tider. Förutom den vanliga tiden kl.10.00, finns gudstjänster som börjar med frukost kl.9.30 och cafégudstjänst med början 16.00.

Alla åldrar är representerade i kyrkan genom scout, tonår, syförening, körsång mm.

Välkommen till kyrkan/det blå huset.

Staffan Engblom

Fyll i nedanstående formulär om du vill kontakta Staffan.

Scoutgudstjänst

Kyrkkaffe

tis
Paulus och den kristna tron