Ändringar i verksamheten under Coronapandemin

Under augusti och september planerar vi några gudstjänster. Se dessa i kalendern. Vi vill dock fortsatt betona vikten av att följa Folkhälsomyndighetens råd att hålla avstånd, tvätta händerna ofta och hålla sig hemma om man inte är helt frisk. Se de allmänna råden för att begränsa smittspridning här nedanför.

13 september gör vi en gudstjänst tillsammans. Även om du inte fysiskt kan vara med så har du möjlighet att dela med dig av  en psalm, sång eller bibelord som betyder något för dig. Ta kontakt med Birgitta, tel 070-387 67 90, som sedan planerar gudstjänsten.

Programmet kan komma att uppdateras med kort varsel, beroende på utvecklingen av läget. Kalendern med kommande aktiviteter här på sidan uppdateras löpande.

Den planerade konserten med Clas Vårdstedt är flyttad till 11 oktober.

Babysången ställs in under våren och är förhoppningsvis tillbaka igen i september. Även scoutverksamheten är på paus tills vidare.

Vad ska vi hitta på när det inte är gudstjänst?

Glöm inte bort varandra även om vi inte samlas tillsammans som vanligt. Ett telefonsamtal är ännu mer uppskattat än vanligt. Hjälp varandra att be för varandras böneämnen.

Ta gärna del av SVT:s gudstjänster, antingen genom söndagens sändning eller på svtplay.se/gudstjanst eller digitalt innehåll från Equmeniakyrkan nationellt på Equmeniakyrkans livesändningar.

Equmeniakyrkan centralt arbetar kontinuerligt med rekommendationer kring hur församlingar bör agera. Den senast uppdaterade informationen hittar du här.

Var rädda om er!

Herren välsigne dig och bevare dig.
Herren låte sitt ansikte lysa över dig och vare dig nådig.
Herren vände sitt ansikte till dig och give dig frid.
I Faderns och Sonens och den heliga Andens namn.

Ändringar i programmet på grund av Covid-19.

Med hänsyn till den rådande Coronapandemin kommer vårt program framöver att påverkas och många samlingar kommer att ställas in. Programbladet är därför inte aktuellt.

Se kalendern nedan för löpande uppdaterad information.

Ta gärna del av webbsända gudstjänster på svtplay.se/gudstjanst eller digitalt innehåll från Equmeniakyrkan nationellt på Equmeniakyrkans livesändningar.

aug
Gudstjänst i Högryd

Predikan: Johanna Johansson
Mötesledare: Annika Lööf
Ljud: Robert Lööf

Medlemsintagning. Medtag kaffekorg och gärna något att sitta på.

aug

Predikan: Ronny Augustsson
Mötesledare: Yngve Håkanson
Ljud: Timo Stävenborg
Mötesvärd: A-M Stävenborg

Välkommen om du känner dig frisk. Vi följer råden om avstånd mm. (Gäller för alla gudstjänster.)

Mötesledare: Birgitta Johansson
Mötesvärd: A Davidson, S Svensson