Ändringar i verksamheten under Coronapandemin

Med hänsyn till den rådande Coronapandemin kommer vårt program framöver att påverkas och många samlingar kommer att ställas in. Detta av omsorg för våra medlemmar och gudstjänstbesökare, där en stor del befinner sig i riskgrupper på ett eller annat sätt.

Alla gudstjänster är för närvarande inställda. Kalendern med kommande aktiviteter här på sidan uppdateras löpande.

Den planerade konserten med Clas Vårdstedt är flyttad till 11 oktober.

Babysången ställs in under våren och är förhoppningsvis tillbaka igen i september. Även scoutverksamheten är på paus tills vidare.

Vad ska vi hitta på istället?

Glöm inte bort varandra även om vi inte samlas tillsammans som vanligt. Ett telefonsamtal är ännu mer uppskattat än vanligt. Hjälp varandra att be för varandras böneämnen.

Ta gärna del av SVT:s gudstjänster, antingen genom söndagens sändning eller på svtplay.se/gudstjanst eller digitalt innehåll från Equmeniakyrkan nationellt på Equmeniakyrkans livesändningar.

Equmeniakyrkan centralt arbetar kontinuerligt med rekommendationer kring hur församlingar bör agera. Den senast uppdaterade informationen hittar du här.

Var rädda om er!

Herren välsigne dig och bevare dig.
Herren låte sitt ansikte lysa över dig och vare dig nådig.
Herren vände sitt ansikte till dig och give dig frid.
I Faderns och Sonens och den heliga Andens namn.

Ändringar i programmet på grund av Covid-19.

Med hänsyn till den rådande Coronapandemin kommer vårt program framöver att påverkas och många samlingar kommer att ställas in. Programbladet är därför inte aktuellt.

Se kalendern nedan för löpande uppdaterad information.

Ta gärna del av webbsända gudstjänster på svtplay.se/gudstjanst eller digitalt innehåll från Equmeniakyrkan nationellt på Equmeniakyrkans livesändningar.

jun

OBS: INSTÄLLT